Är sommaren här?

Den här helgen har varit väldigt nyttigt och nödvändig för mig på många sätt. Jag vill inte skriva mycket om det nu, jag är rädd för att öppna dörren in till känslorummet och brista, men jag är inne i en tuff period. Och jag menar inte bara tuff som i extrem stress i skolan utan även i själen, i sinnet. Jag har varit det ett tag men tvingat bort det eftersom det är så lite tid kvar av skolan och jag måste hålla hela vägen ut. 
 
I alla fall, helgen har bestått av för lite plugg men desto mer påfyllning av det jag behövde, energi, sol och kärlek. Jag var med hos mormor och fikade i lördags, jag har läst i min bok, köpt massa fina blommor och planterat dem på balkongen, fyllt frysen med 10 kg kött, kollat på Mackans match, solat, sovit ut och andats. Ångesten kryper på när plugget ligger orört men jag fokuserade riktigt bra förra veckan och var värd att ta två dagar ledigt, det kommer lösa sig. På ett eller annat sätt gör det ju alltid det och nu fick jag istället umgås med min fina sambo lite mer och rå om oss utan att ständigt ha plugget i bakhuvudet. 
 
Matchen gick dock inge vidare i helgen men då får vi helt enkelt ta nya tag till nästa helg! Jag kommer åka själv upp till Örebro för att kolla när de spelar men det gör mig inget, då får jag lite tid att plugga på i pausen och kanske lite under matchens gång också så det blir en win win situation i alla fall! 3 tentor kvar, sen är det sommarlov! 8 dagar - håll ut!! Föresten, sol och värme har anlänt till vårt kära land, kan det vara sommarn kanske?!
 
/match, lite av blommorna på balkongen och sommarskorna är framme!1 månad sedan vi sågs sist

Oj, jag visste att det var länge sen jag hade skrivit här men inte riktigt att det var SÅ länge sen! Men anledningen är helt enkelt att jag har haft SÅ mycket att göra och haft varken tid eller ork till att gå in här och berätta om alla påhitt även om jag har velat. Jag har sommarlov om mindre än 2 veckor och då tror jag det kommer bli annorlunda. Då kommer jag äntligen kunna slappna av, sluta stressa över tentor, prov, inlämningsuppgifter och liknande och BARA LEVA! 
 
Jag måste väl på något sätt försöka få ner vad jag har gjort sen sist ändå så jag droppar lite nu och sen får vi se om jag gör några speciella inlägg om vissa saker :) 
 
♥ Jag har haft 5 veckors praktik och blivit godkänd på den utan problem!
♥ HV71 tog SM-guld och det följde jag såklart (precis som alla jönköpingsbor, hehe) och firade med en tur genom stan!
♥ Haft inlämningsuppgifter, duggor, seminarier och massa föreläsningar i skolan!
♥ Pluggat/pluggar som en tok till 3 återstående tentor!
♥ Varit i Degerfors och hejjat fram Mackans lag till seger, såå kul!
♥ Käkat ute med mina fina klasskompisar både en och två gånger (det går bra nu!)...
♥ Haft möten på PCV om... mig helt enkelt, och framtiden på psyk!
♥ Spelat massa frisbe med bobo!
♥ Läst massa böcker!
♥ Varit i Stockholm och kollat på musikal med mamma och pappa! (BÄSTA!)
♥ Kollat på ännu mer amerikansk fotboll när Mackan har spelat! 
♥ Haft seminarium i skolan och varit utklädd till romare, haha...
♥ Haft myskvällar med bästis, vilket såklart inkluderar vin och god mat!
♥ Smilla har varit hos veterinären igen och nu behöver vi inte gå dit förens om 1 år - tjoho!
♥ Byggt, planerat och fixat saker till balkongen!
 
Ja, asså jag tror jag kan göra den här listan hur lång som helst men det får nog vara bra här. Jag har hunnit med massor även om det känns som att skolan tar över mitt liv fullständigt nu. Men det är bara knappt 2 veckor kvar och sen är jag fri i nästan 3 månader!! Som jag längtar och vad hårt jag ska fira det!!