Att försova sig

Imorse varknade jag av att Mackan buffade på mig och frågade: "borde inte du ha gått upp nu..?" Jag blev lite irriterad först eftersom jag visste att klockan inte hade ringt än men kollade i alla fall på mobilen och såg att klockan var 06:01 (!!!). Klockan skulle ha ringt vid 05.10 men för första gången i mitt liv typ så hade jag helt enkelt glömt att ställa alarmet kvällen innan och vaknade alltså INTE i tid idag. Jag skulle åka med Mackan vid 06.25 så det var bara att rusa upp och göra mig iordning så gott jag hann och riva med matlådan och ryggsäcken i farten. Fy vad hemskt det är att vakna upp sådär! Och jag som aldrig glömmer att ställa klockan, jag är snarare den som dubbelkollar både 2 och 3 gånger innan jag somnar att jag verkligen har satt igång alarmet, jisses!
 
...men jag vaknade i alla fall till och väl på plats i plugget hann jag som vanligt plugga ett par timmar innan föreläsningarna drog igång. Vi hade dugga idag igen på blodet och lymfan och det gick bra, vi har fått reda på den ena delen redan och jag och Sebbe fick 100% på den, mycket bättre än så kan det ju inte riktigt bli, hehe.
 
Annars var det en heldag i plugget så jag åkte med Mackan hem och när vi väl kom hem strax efter 16 fixade jag lite i köket och sen satte jag mig i soffan och läste. Imon är det en pluggdag hemma och då brukar jag faktiskt försöka att inte plugga så mycket kvällen innan utan ta lite ledigt. För mig är det viktigt att kunna få tid att återhämta mig på, speciellt nu när vi har hundratals termer varje vecka att plugga in och man aldrig får vara helt ledig. För att hålla ångesten på en vettig nivå och inte ta till destruktiva grejer måste jag försöka hålla på det. Nu ska jag hoppa i säng i alla fall och ta lite lite sovmorgon imon, ska bli så skönt att inte höra klockan ringa vid 05.10 imorgon, även om den faktiskt inte gjorde det idag heller ;)
 
/snyggfilter på snap!
 
 
 
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback