En pannkaksdag

Kan vi ta och prata om värmen som för tillfället råder i vår stad? Jag blir snart tokig på det här, var är hösten? Var är krispiga morgnar och kyliga vindar? Det ska inte vara högsommarvärme i mitten på september, nej, fy vad trött jag blir. Dessutom är det svinvarmt i vår lägenhet, det går inte under 25 grader här, och vissa stunder blir man nästan lite småtokig när det varken svalkar ute eller inne! 
 
Hur som helst, idag har jag suttit hemma och pluggat hela dagen. Jag har skrivit en massa på datorn och sammanfattat allt inför måndagens dugga. Känns som att jag har dunkat in mycket information i huvudet idag så jag känner hopp inför provet, men än har jag flera dagar på mig att banka in mer! 
 
I eftermiddag åkte vi och handlade mjölk och ägg till kvällens middag som blev pannkakor. Jag vet inte varför men jag blev sugen på det och trots att det inte är den nyttigaste maträtten så fick det bli så idag. Mackan är och spelar innebandy så jag satt själv vid köksbordet och käkade. Rätt mysigt men lite ensamt också, haha. Kollade på youtube och åt i lugn och ro med Smilla liggande vid mina fötter. Nu sitter jag i soffan, lägenheten är dammsugen och blommorna vattnade. Känns skönt i kropp och själ ikväll trots att morgonen började lite tungt. Man får ta vara på dem bra stunderna!
 
/mitt köksbord ikväll
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback