Shopping och lunch med bae

Alltså jag är så himla nöjd med den här dagen hittills och då är klockan ändå bara tre! Vi vaknade tidigt imorse och låg kvar och segade i sängen länge. Vid 9 tog jag en dusch och sen åkte vi ner till stan och gick en promenad med Smilla innan vi for vidare till A6 och käkade lite lunch. Jag skulle kolla på vinterskor och köpa en halsduk så det passade lagom att höja blodsockret på Mackan innan vi äntrade butikerna, haha. Inte för att direkt hjälpte, jag provade lite skor men kunde inte välja vilka jag skulle välja av de tre jag hade hittat. Tillslut tröttnade Mackan och tog skorna och gick och betalade - alla tre! Han är för fin min sambo, nu håller jag mig varm om tårna i vinter och ser dessutom snygg ut! 
 
Efter det var vi på djuraffären och köpte lite godis till Smilla och sen skjutsade Mackan hem mig innan han åkte och tvättade bilen och träffade en kompis. Jag har hängt tvätt och suttit och renskrivit ALLA mina anteckningar och föreläsningsmaterial på webben samtidigt som Gilmore girls rullat på tv:n. Ni förstår inte vad skönt det känns att ha det färdigt nu inför tentan om typ 2 veckor. Jag har sammanfattat och kortat ner allt till 37 datorskrivna  A4-sidor. Helt sjukt mycket information att lära sig och innan tentan kommer vi ha ytterligare några föreläsningar som ska skrivas in och pluggas på. Men det jobbigaste arbetet är i alla fall gjort och nu ska jag skriva ut detta och börja öva öva och öva. Att renskriva och läsa om allt material såhär är verkligen ett sjukt bra sätt att plugga på tycker jag, man läser allt om och om igen när man skriver och det fastnar mycket lättare i huvudet på mig så. Åh vad nöjd jag är!
 
Om en timme börjar hockeyn och efter det blir det middag innan Så mycket bättre ikväll. Ser fram emot ännu ett avsnitt, tycker fortfarande att det är ett av tv4:s bästa program någonsin, japp japp!
 
/mina nya fina skor! De två till höger är dessutom fodrade, så bra!
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback