Tjejveckan börjar & släktmiddag

Nu har det gått över en vecka sen jag sist lämnade ett avtryck här men det har verkligen varit fullt upp hela tiden! Förra veckan var faster Ingela här söndag till torsdag och det var verkligen en mysig vecka, jag tar dag för dag så blir det inte så hiskeligt långt!
 
Jag tog bilen ner till stationen strax innan 11 för att hämta Ingela och när vi kom hem sen så hann vi inte med särskilt mycket innan det var dags för lunch. Matte, Petra och Iris var här och även mormor och morfar. Mormor bor ju inte hemma längre och brukar inte riktigt orka fara runt på kalas men i söndags tog hon sig hit och det var väldigt mysigt att ha henne här med oss alla andra! Vi käkade massa grillat kött och kyckling, majskolvar, sallader, mozzarella och tomater, såser och potatis. Till efterrätt blev det blåbärspaj, min absoluta favoritefterrättspaj. Puh, långt ord! Tabergsfamiljen tog även ett bad i poolen och vi andra tittade på när Iris studsade runt och levde loppan i vattnet, härligt! Vi firade även att faster fyllt år och hon blev såå glad när hon öppnade paketet och såg att hon fått en sodastreamer med massa flaskor och sånt. Kul!!
 
 
Dagen blev lång, väldigt lång, och efter allt stim och stoj så var jag helt slut i huvudet. Jag försöker att stänga av i mellan åt när vi är många på så liten yta men det är inte så lätt alla gånger. Jag har fortfarande extremt svårt att klara av sånt där, att lyssna, ta in och samtidigt inte bli alldeles tokig i huvudet. Efter såna dagar som i söndags är jag väldigt nöjd med mig själv och glad över att jag har fått umgås med min familj utan att känna att jag helst hade velat vara nån annanstans. Det går sakta framåt, och det är stort! Resten av kvällen satt jag, mamma och Ingela ute och pratade till sena timmen, sen var det dags att sova och göra sig redo för veckan första utflykt! Kommentarer

Kom ihåg


Trackback