Olssons & räkmackor

Tredje dagen som Ingela var här blev även det en riktig heldag som gick i ett och ett och ett! Vi åkte, precis som traditionen säger, till Olssons en förmiddag och tog oss en kik där. Den affären har verkligen förändrats och gått ifrån en rörig, fruktansvärt billig och lite tokig butik, till ett fint och mer seriöst ställe (aka dyrare och lite mer som alla andra). Om man nu kan säga så. Jag föredrar hur det var för 5-6 år sen då allt var snorbilligt och butiken var lite småtokig liksom. Det var så himla kul när Ingela hittade massor utav snygga kläder och kunde köpa en hel hög för bara ett ett par hundra. Men men, saker och ting förändras. Jag köpte ingenting faktiskt, hittade inga kläder direkt och mer inredningsprylar kan jag inte köpa nu förens vi har flyttat ;-) Finns en hel del snyggt till hemmet och det är bra priser så det är absolut värt att åka dit tycker jag! Mamma köpte lite småsaker och en kjol till mormor och Ingela en tröja. 
 
Nästa stopp efter Olssons blev Erikshjälpen på Ljungarum. Vi hade en kartong med saker att lämna in och då fick vi fikabiljetter som "tack" och då passade vi på att utnyttja det. Först gick vi en runda och kollade, jag köpte en bok och och mamma ett tyg, och sen tog vi varsin räkmacka i fiket och till efterrätt en bulle och kaffe. Toppen! 
 
Ingen ro och ingen vila, för sen åkte vi hem och hämtade Smilla, plockade upp morfar och åkte sen ut till mormor på hemmet. Vi fikade och satt där länge och pratade innan vi åkte hem. Till kvällsmat denna dag åt vi pulled pork som jag lite snabbt slängt in i ugnen när vi hämtade Smilla. Supergott! På kvällen satt jag, mamma och Ingela länge ute i uterummet och pratade och det är så mysigt att få vara ensamma med dem så, härligt! 
 
Mina fina morföräldrar! Försökte få en fin bild på oss tre i söndags men det blev inte så bra. Vill ha mycket foton i nya lägenheten och jag har inget på oss tre, får bli ett nytt försök en annan dag! 
 Kommentarer

Vad fint det blev när du förändrade layouten på bloggen.

Svar: Tusen tack! Jag är jättenöjd!
Violan


Kom ihåg


Trackback