Kan inte ta tag i saker

Jag har sovit extremt mycket den här helgen, men å andra sidan har jag sovit ganska dåligt på nätterna. Jag har mardrömmar nästan varje natt, ibland flera stycken efter varandra och det minst sagt stör min nattsömn. Jag har känt mig slö hela helgen och sovit en massa, ändå känns det som att det inte tar slut på tröttheten.
 
Jag har också haft enormt mycket ångest när jag har vaknat i helgen, det är som vanligt olidligt jobbigt och ibland orkar jag inte lyfta huvudet från kudden. Det känns som att allt väller över mig och jag jobbar fortfarande inte bra med måsten. Jag vet att jag måste ta kontakt med försäkringsbolag för de svarar inte på mina mail, jag måste hitta numret till arbetsterateputen på Ryhov men det verkar smått omöjligt osv osv osv. De minsta sakerna känns som stora berg och jag kan inte förklara hur det känns riktigt, bara grymt svårt att ta tag i det och jobbigt som fan.
 
Tjejerna på TIPS förstår mig när vi har pratat om detta och vet om att det är stor problematik för mig. Men jag orkar bara inte, kan inte ta tag i det hur jag än försöker. Att ringa känns som världens tyngsta grej. Nu kan jag inte skriva mer om detta för jag känner hur ångesten börjar sippra fram i mina ådror och vilket sekund som helst kommer den att ta över hela mig. Fan vad j o b b i g t. Kommentarer

Kom ihåg


Trackback