Vi har gjort slut

Jag vet inte hur jag ska börja det här inlägget, ett inlägg jag aldrig att trodde att jag skulle behöva skriva. Nånsin. Men det är väl bara att göra det, få det gjort liksom. Jag och Marcus har gjort slut.
 
Hur, var, när, och varför tänker jag inte gå in på här i bloggen, men jag tänker vara ärlig med och säga att det inte var vad jag ville. Jag ville inte göra slut, men som jag har försökt intala mig sen vi bröt upp är att det krävs två för en tango. Och just nu var jag ensam i den dansen.
 
Varför jag väljer att skriva ut det i bloggen är för att jag är sårad, chockad och framför allt ledsen. Och fastän jag respekterar Marcus känslor kring detta så behöver jag få skriva av mig. Jag behöver få ur mig alla känslor och låta mig själv sörja det som nu har hänt. Vi har en historia på drygt 12 år ihop och det känns otroligt tufft och tungt att bli lämnad av någon som man har växt upp med, planerat framtiden med och som man älskar så brutalt mycket inifrån och ut. Mer än så känner jag inte för att skriva nu, men jag ville få ut här i bloggen vad det är som har gjort mig om möjligt ännu mer ledsen och nere den senaste tiden. Och varför livet plötsligt blev ännu jobbigare att leva.
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback