Vaken natt

Jag vet inte varför jag inte kan sova i natt. Jag somnade runt 23-tiden och vaknade pigg som en mört vid 01.10. Blir man tokig då eller? Sen dess har jag försökt somna om, stickat lite, suttit vid datorn, vilat i soffan och i sängen, kollat på tv - allt för att försöka bli trött och somna. Dock helt utan framgång.
 
Jag vet inte om det beror på den intensiva dag vi har haft med två "kalas" och massa fix kring det? Om det har och göra med mitt inställda möte på PCV och den långa väntan? Kanske är det bara är en tillfällighet? Hur som haver är det inte bra för min rytm. Min sömn har fungerat väldigt bra den senaste tiden (jämfört med innan!) och det är klart jag blir nervös när en sån här vaken natt kommer igen. Jag kommer få berätta detta för Iszla på mötet idag och se vad han säger.
 
Jag tänker mycket, en hel massa funderingar far runt inne i skallen utan stop. Väntan till PCV, självskadetankar, om Iszla vill skriva ut mig, vill jag det då? Åh ovisshet och väntan är verkligen två saker jag inte jobbar bra med. Det ger mig ångest och oro, som utvecklar sig till panik och i "värsta" fall självskada. Jag återkommer när jag har träffat läkaren idag, kommer jag vara ledsen, arg, besviken eller nöjd?Kommentarer

Kom ihåg


Trackback