Sjuk

Idag är jag sjuk. Min hals river och örat kliar och gör ont till och från. Himla trist och jobbigt för det jobbar inte särskilt bra med min rastlöshet att jag nu har ännu mindre ork till att göra något. I natt har jag inte sovit mer än ett par timmar. Jag hade jättesvårt för att somna och jag tror klockan var nånstans runt 5 när jag tillslut somnade och sen vaknade jag nån gång runt 8 av att köksfläkten startade. Den lever sitt eget liv här på uven.
 
Idag blir det soff- och sängläge för min del, ikväll är det hockey igen och sen kommer det garanterat bli sängen tidigt för mig bara jag kan somna. Åh vad ledsamt detta var :(Kommentarer

Hej Annie! Vi har träffats hos Liselott på klädparty några gånger.Jag läser din blogg ofta men inte varje dag.Jag tycker så synd om Dig och lider verkligen med Dig.Jag önskar att jag hade några goda råd att ge Dig men det enda jag kan säga är att fortsätt kämpa så mycket Du kan. Ge inte upp.Du berättade att Du stickar på en tröja till Din brors nyfödda flicka.Försök att börja sticka igen annars kanske den blir för liten, de växer fort.Jag tänker på Dig och önskar Dig lycka till på Din väg.


Kom ihåg


Trackback