Ännu en operation

Så kom det inte alltför oväntade beskedet, det blir en ny operation, den 8:e i ordningen. När vi kom till US i Linköping gick jag direkt till röntgen och gjorde en datortomografi, efter det vidare till mottagningen där jag fick träffa Göran och två till överläkare. Det blev lite diskussion kring min tumme och om vi skulle låsa den leden eller inte och det som bestämdes var nej, inte låsa tummen. Däremot ska jag steloperera två andra leder i handen och även "göra om" det vi gjorde sist. Själva steloperationen kommer jag inte märka av så jättemycket eftersom de leder vi ska ta bort den här gången inte märks av så mycket rent rörligt. Däremot är gipstiden densamma, 10-12 veckor. 
 
Den här gången kommer jag dessutom få ligga kvar två nätter efter operationen då jag ska få en slang in i axeln typ som jag ska få smärtstillande från det första dygnet. Den måste man sen trappa ner så därför måste jag stanna två nätter. Jag som hatar sjukhus är långt ifrån nöjd med det men vad ska man göra, det är bara att glida med och göra vad som sägs till mig. Operationen är ganska stor så jag tar emot all smärtlindring jag kan få. 
 
Ja, detta beskedet var ju inte helt oväntat men det känns tungt ändå. Väntetider, lång gipstid och återigen den djävulska smärta efter operationen ska jag ta mig igenom igen. Jag vet inte vartifrån jag får min styrka och ork, på något sätt går dagarna iallafall förbi och jag hänger med. Jag är väl bara så himla matt och trött på allt att jag slutat "bry mig". Jag gör vad jag måste helt enkelt och hoppas på det bästa, nångång måste ju detta ta slut och vara över. Eller?
 
Himlen på väg hem från Linköping...
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback