Är det en sjukdom?

På TIPS ställer de alla möjliga konstiga och inte konstiga frågor och sist var en utav dom "tror du att du har en sjukdom eller vad är det för något?". Jag satt tyst rätt länge, funderade på mitt eget svar men sa tillslut "jag vet faktiskt inte".
 
På ett sätt vill jag att det är en sjukdom för det skulle vara en form av lättnad, som ett kvitto på att jag inte är galen och knäpp. Att mina monster inom mig faktiskt beror på något. Men samtidigt vill jag inte ha någon psykossjukdom, jag vill inte "vara något" annat än bara Annie. Jag lider av en depression, det vet jag, och jag hoppas att mina hallucinationer och konstiga demoner bara är en förlängd arm av den. Men vem vet, inte jag. Och vad fan är bättre än något annat egentligen?
 
Detta har hållt på i över ett halvår nu. I över 6 månader har jag gått runt och mått såhär jävla dåligt och haft mina hallucinationer tätt intill, som en svans på mig. Den där mannen, kommer jag få leva med honom nu? Kommer hans uppmanande ord alltid vara med mig? Kommer han befallningar nån gång släppa taget om mig? 
 
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback