Pride i Jönnet | Qom Ut

Nu är det över en vecka sen vi hade Pridefestivalen här i Jönnet men jag måste ändå lägga in ett litet inlägg här om det! Jag och mamma åkte ner till stan på lördagen för att se paraden och lite ståhej i city! Blev lite minishopping och sen stod vi och kollade på alla glada människor i paraden och fotade lite.
 
Jag är så stolt över min stad som hade den här prideveckan och att så många människor gick i paraden och de som stod och hejade på vid sidan av. På nått sätt var vi alla enade där, nånting hade vi alla gemensamt och det är/var att kärlek är kärlek, oavsett hur den utvecklas och mellan vilka personer.
 
För mig är det en självklarhet att man ska få älska och bli älskad av vem som helst, oavsett kön och läggning. Att det inte ska finnas någon norm eller stämpel på vad som är rätt och vad som är fel. För hur kan kärlek vara fel? Jag förstår mig verkligen inte på de människorna som är fast i det konservativa tänkandet att mamma + pappa = barn. Det gör mig så arg. Låt alla älska och leva som de själva vill, herregud, släpp fram kärleken!
 
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback