Nya böcker

Att jag läser som en tok nu under vår och sommarmånaderna är ju ingen nyhet direkt. I Thailand plöjde jag en 7-8 böcker och väl hemma därifrån har det liksom fortsatt. Finns inget bättre än att sitta på balkongen och läsa och läsa och läsa...
 
Men, i och med detta tar ju böckerna slut också och jag har haft väldigt svårt för att hitta ny som lockar mig. Mitt lager här hemma är tomt så jag har fått lov att klicka hem lite nya nu under en tid. Köpte två stycken på Ullared, "Sophies historia" som är skriven av samma författare som "Livet efter dig" - Jojo Moyes och "Nya kontakter" som är skriven av en av mina absoluta favoritförfattare - Sophie Kinsella.
 
Senaste tillskotten är "The faults in our stars" av John Green, den boken kan väl inte ha undgått någon? Kommer ut på bio snart så jag måste hinna läsa boken innan, känner att det är en riktig Annie-bok! Just nu läser jag "den perfekta mannen", pausade med den och läste en bok jag lånade av Carro, Hertigens pärlor. Tog visserligen bara en dag att läsa ut den boken (awesome!!) men nu ska jag plöja igenom mannen och byta!
 
 
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback