Tattoo

Åhh äntligen! Jag har i flera år velat göra en tatuering men eftersom jag inte har vetat exakt vad jag velat göra så har det ju, ganska självklart, inte blivit något. Men nu är jag så himla säker och vet precis hur den ska se ut och vad det ska stå. Vill inte skriva ut här än riktigt hur den kommer bli men ja, den kommer innehålla både text och motiv. Så himla laddad nu!
 
Och nej detta är inget jag har funderat på en vecka och nu tagit ett hastigt beslut, utan just det här motivet har jag tänkt på och filurat kring i säkert ett år, om inte mer (!). När detta kommer ske är inte helt bestämt men förhoppningsvis i höst nångång. Jag ser det lite som en present till mig själv efter alla operationer och denna långa resa!
 
Jag och Mackan pratar ofta om detta, att båda vill och har velat skaffa en tatuering länge men inte riktigt vetat vad eller vart. Nu blev det jag som kom på mitt först och när han väljer att göra sitt får vi helt enkelt se. Han tycker att min idé är jättebra och han hjälpte mig även med själva slutklämmen. Kommer bli grymt detta, längtar!
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback