Var är höstvädret?

Ni må tycka att jag är sjuk i huvudet men jag längtar såå efter en riktig höstdag, med regn och rusk och paraply och jacka och vantar och kalla fötter. Idag skiner solen och det känns inte helt okej tycker jag, tråååkigt!! 
 
Har iallafall varit iväg och tränat idag och när jag berättade för Alex om simningen och vattengympan (inlägg kommer!) så blev han mäkta imponerad över mig och den tid jag gjorde i simhallen. Han tyckte det var bra att jag klarade av det och tyckte att jag skulle fortsätta, kanske varannan vecka till en början men jag vet inte om jag kommer kunna hålla det... Vill dit på tisdag igen. Jag vet att han vill mitt bästa och att han säkerligen vet bäst också, men njae... Jag vill nog dit iallafall och det gick ju ganska bra med armen ;) 
 
Idag var det tungt, jag har slutat cykla och kör bara 35 minuter på arc'en nu istället. Innan var det 20 arc och 15 cykel men jag har sånt flow när jag väl kommit till mina 20 minuter så det känns surt att sluta. Dessutom bränner jag mest kalorier på arcen och vad väljer man då? Givet monstermaskinen! ;) Kändes bra idag ändå, alltid skönare när det tar emot lite för då vet jag att jag gör mitt bästa. Mina 60 situps brände som bara den i magen, kanske beror på den hemska magövningen på gympan i tisdags ;) SKÖNT!
 
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback