Träning i vattnet

I förra veckan frågade svärmor mig om jag inte ville hänga med och simma och på gå på vattengympa "veckan efter", dvs i tisdags. Första tanke var att jag självklart ville men inte kunde på grund av armen, men sen tänkte jag om och bestämde mig för att armen inte ska få förstöra allting för mig utan jag ska iallafall testa. OCH DET GICK! Jag tog 2 citodon innan och tog på mitt ett skydd för handleden och sen åkte jag! Och faktiskt, det gick bra att simma! Jag lät bara vänster arm hänga med, flyta liksom och så tog jag i med högerarmen och benen istället och ingen är mer glad än jag att det gick bra! 
 
Jag simmade i typ 65 minuter och sen var det dags för vattengympan. De flesta grejer gick bra och några moment och övningar fick jag helt enkelt gör med bara högerarmen! Man skulle exempelvis pressa hantlar och liknande under vattnet och det gick ju självklart inte med min skadade arm men med högra fungerade det fint! 
 
Jag kommer fortsätta hänga med på tisdagarna nu och är väldigt glad över att jag har fått in ännu ett träningspass i min rutin!! 
 
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback