Torsdag & Fredag

Igår kväll var vi hemma hos mamma och pappa. Dels för att hjälpa pappa med hans nya mobil, vilket inte var lätt, och sen kolla på hockeyn. Om vi börjar med mobilen så fattar inte jag att det alltid ska krångla, ta tid och inte bli som man har tänkt sig när man hjälper andra? När jag fixade min mobil så gick det lätt som en plätt att säkerhetskopiera och sedan lägga in på nya mobilen osv. Men nu när jag skulle hjälpa pappa var det krångel på krångel, blir så trött!!
 
Vad ska man då säga om hockeyn? Mitt HV-hjärta blöder. Vad händer? Jag vill att det ska gå bra, att denna skit ska släppa och grabbarna ska komma igång. Inför varje match tror jag att vändningen kommer, så imorgon borde det alltså vända när de spelar hemma mot FBK. Krossa. Det enda alternativet.
 
Idag har jag inte gjort något vettigt alls på dagen. Vaknade hyfsat tidigt, ringde US, slappade i sängen, åt frukost i sängen, slappade i sängen, gick upp och gjorde mig iordning, satte mig i soffan, fixade diskbänken och väntade hem Mackan. När han väl kom drog vi en snabbis till päronen igen och sen vidare för att handla. Sen hem och laga mat, mysa, titta på Idol och sen slocknade min kära man2be och själv uppe är jag nu och förbereder mig för helgen!
 
Hösten är här! ♥
 
 
 
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback