På schemat

Igår var det tisdag och jag hade jobb planerat på mitt schema! För att få ihop mina timmar på ett år så har jag lite ströpass här och var vilket bara är roligt!! Igår var jag i kassan i drygt 4 timmar (fortfarande sjukskriven 50%) och det gick bra! Vi var ett gott gäng där så det var roligt och tryggt :-) Längtar tills jag kan börja skriva upp mig på extratimmar och få jobba lite mer, kommer pressa min hand till det yttersta för att kunna..
 
Annars igår hade vi bara mysigt hemma på eftermiddagen och kvällen. Vi käkade korv (fuskade jag vet..) och låg i soffan, kollade på tv och glodde på mobilerna. Smilla låg och mös i mitt knä och det var bara så härligt att inte göra nånting!! När jag skule hämta Mackan på jobbet åkte vi lite tidigare och så gick jag och Smilla en promenad innan, och fy sjutton vilket regnväder det kom då!! Min jacka var blöt rakt igenom och min ljusgråa tröja jag hade under var mörk på flera ställen, haha. Jösses säger jag bara! Därför var det extra härligt att komma in i värmen och bara höstmysa sen!
 
 
Igår började även en nytt program på sjuan. Fest med Bagge Wahlgren och det var så fruktasnvärt roligt! Det beror säkert en del på gästerna för igår var Anders Bagge en av deras gäster och han är ju så himla rolig och lägger av sådana kommentarer i mellan åt att man bara vill lägga sig på golvet och skrika :-) Nästa vecka vet jag inte riktigt vilka som skulle vara med, missade det i slutet på programmet men jag längtar redan! Har ni inte sett det så titta! Kommentarer

Kom ihåg


Trackback