2 h och vilse

Idag tänkte jag gå en långpromenad med Smilla på morgonen och upptäckte att Smilla haltade. Blev ju förstårs nervös över min lilla tjej men efter att ha gått en kort sväng började hon springa på och när jag släppte henne lös på fotbollsplanerna nere på Torpa så sprang hon som bara den. Helt tokig var hon! Så det var kanske bara nån liten "stukning" när hon hoppat ner från soffan eller liknande. 
 
Iallafall så gick vi vilse på vägen hem. Vi gick in på gamla sommarlandet men genom en annan "ingång" och jag var helt lost. Trodde jag hade gått där innan men det hade jag verkligen inte. Testade 3 olika vägar innan jag ringde Mackan på facetime för att få hjälp, han visste inte heller riktigt (haha) så jag beslutade mig för att hitta "huvudleden" och gå tillbaka och ta en rejäl omväg hem. Men skam den som ger sig, jag ville testa ytterligare en väg och då hittade jag äntligen denna bro som skulle leda mig ut!! Happy feelings!
 
Det är lite läskigt inne på gamla sommarlandet tycker jag, lite kusligt liksom. Igenväxt, asfalterade vägar lite här och där, kullar, sänkor, golv kvar från vissa byggnader osv. Men det är perfekt att släppa lös Smilla där så det har blivit ett favoritställe att gå på!
 
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback