Återbesök på US

Imorse vid 8.30 var det dags för återbesök på US! Det gick väldigt bra, något obehagligt och underligt men ganska smärtfritt. Träffade G och U, båda mina läkare, och det var väl tur det för det var jäkla mäckigt att gipsa om. De började med att typ klippa bort gipset och sedan ta bort stygnen, ärret var för övrigt mycket större än vad jag trodde det skulle vara. Det spelar ju ingen roll, de bleknar ju lite med tiden och några ärr i jämförelse med smärtan jag levt med så länge är ju löjlig. 
 
Ja vad gjorde vi mer, de rensade sårskorpor och blod (fräscht), gipsade om armen 360 grader (!!!) så nu kan jag röra mig ännu mindre än innan och det är blytungt! Ska ha detta gipset till 25 juni sen hoppas jag på ett mindre gips, håller tummarna! De skar även ut ett hål där skruvarna/stiften sitter genom armen. Där ska vi hålla lite koll så det inte blir rött och infekterat och tvätta med sprit någon gång i veckan. Fingrarna fick lite mer plats nu också så jag ska försöka träna de så mycket jag klarar av, nu går de inte böja särskilt mycket och det gör megaont. 
 
Överlag gick det bra och vi skrattade en hel del, ja, mellan de jobbiga stunderna då ;) Ett steg närmre full recovery! När armen var blottad och jag höll den i luften kndes det som att jag tittade på någon annans arm. Jag kände ingenting, den föll inte ihop och handleden böjde sig inte. Känslan går inte beskriva, det är bara så underligt att den är helt stel... När vänjer man sig?
 
 
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback