Svårt att finna orden

I lördags fick jag ett av de finaste och mest ärliga sms jag nånsin fått tror jag! När livet känns, som nu, pyton och åt helvete, vet jag att det finns så många fina människor runt omkring mig som tänker på mig, bryr sig och håller tummarna för mig att det nångång ska ta slut. MEN, det finns bara en enda person som förstår vad jag går igenom, som själv känner igen känslorna och vet vilket helvete det kan vara. Hon heter Rebecca och är världens bästa vän! Såhär skrev hon till mig:
 
Annie, ja blir så ledsen när ja nu sitter å läser ditt senaste inlägg på bloggen.. Har fällt ett par tårar.. Du är min bästa vän å ja vill att du ska må bra. Det gör mig så ont i hjärtat. Vet att det kanske inte hjälper så mkt att säga att ja finns här för dig, för det är ändå du som går igenom det själv, att känna den obehagliga känslan av att analysera varje känsla som sköljer genom kroppen, vara rädd för framtiden eller känna sig som en belastning. Vill bara du ska veta att du inte är ensam och att jag älskar dig så himla mycket ♥
 
Jag vart så rörd över det här sms:et att jag inte fann orden att svara förrens på kvällen, dagen efter. När man går igenom prövningar i livet under en lång tid så märker man verkligen vilka personer som står stadigt kvar, och som gång på gång lyfter upp än ur skiten när man faller. Becca har alltid funnits där, i skolan under mina jobbiga år stannade hon kvar och likaså genom denna resa. Hon går ingenstans. Och hon ställer inga krav på mig. Hon är den mest förestående och tålmodiga tjej man kan tänka sig! Och det har säkert med att göra att hon förstår mig som ingen annan. Med sina egna problem som avlöser varandra, går vi igenom samma känslor, frågeställningar och besvikelser. 
 
Nu lovprisar jag Becca här men hon är verkligen värd det! Det kan inte alltid ha varit lätt att vara vän med mig genom åren, men hon har vetat om allting som har hänt mig och ändå accepterat det, stannat kvar och stöttat. Hon skickar de där sms'en i precis rätt lägen, säger de peppande orden och vill mig alltid väl. Ibland förstår jag inte hur jag förtjänar henne... TACK min fantastiska vän för allt du gör för mig, för allt du står ut med och för att du ger mig tro på att det kommer bli bättre. Ord kan inte beskriva vad vår vänskap betyder för mig! L.o.v.e Y.o.u. 
 



Kommentarer

Kom ihåg






Trackback