Min WP-blogg

Har suttit hela dagen och pysslat med en av mina nya kurser, digitala distributionsformer. I den här kursen utgår vi från varsin blogg och jag valde att dissa blogg.se och starta en WP-blogg (wordpress) och jag är imponerad. Jag har länge varit trött på blogg.se men orkar inte bry mig riktigt. Kul att få testa något nytt på det här sättet! Besök den vettja! :)

http://annieviola.wordpress.com/

Sitter och letar lite vetenskapliga artiklar till en essä jag ska skriva. Men det är inte lätt, finns massa databaser att söka i men just det jag är ute efter verkar vara svårt att finna. Jaja, den som söker finner! ;)

Att vänja sig

Sitter hemma. I Sverige. I vår egen soffa. Och det är riktigt trist ska jag säga. Vi kom hem i lördags men jag har fortfarande inte vant mig vid att vara hemma. Jag tror fortfarande att jag ska till stranden på morgonen och när det ska lagas mat till kvällningen kommer man på att man inte ska sätta sig på moppen och åka till någon härlig strandrestaurang..

Jaja, allt har ju sin tid och om någon vecka är jag säkert inne i gamla vanor igen. MEN vilken härlig och underbar resa vi har haft! Kommer berätta och skriva om allt här när jag väl orkar lägga in och redigera bilder, sitta ner och slappa vid datorn.

Tills dess, ajöken folket!Allting är så jäkla bra!

Jag vill aldrig åka hem! Vi är inne på vår tredje och sista vecka här nere i paradiset och nu vill jag att tiden ska sakta ner en aning! Jag kan inte se mig åka härifrån nästa fredagnatt... Allting är så otroligt underbart! Det är strålande sol, havet är lovely och livet är helt enkelt så gött att leva här! I huvudet planerar jag redan nästa resa.. Kanske jag råkar tappa bort returbiljetten hem till Sverige...? Nu drar vi ut till Koh Samet några nätter. En himla fin ö med glasklart vatten och kritvit sandstrand... Hej paradiset!Krama om pappa!

Nu närmar sig klockan fyra och vi ska åka hem till pappa snart och tjöta lite och säga hejdå. Vi ses ju om en vecka i Thailand då resten av mina familj kommer ner men ändå, inte en chans att jag sätter mig i ett flygplan utan att ha kramat om mina föräldrar och pratat med min familj!

Pappa ska inte hämta mamma förrens 18 ikväll så vi åker nog förbi hemma imon bitti innan vi åker och säger hejdå! Ska ju nämligen spendera kvällen med svärföräldrarna med lite mat och mys. Misstänker att det blir en hel del Thailandssnack.. Nu vill jag åka!!! Det är bara några timmar kvar, snart händer det!!
Inga överraskningar tack.

Fick en släng av nojja ikväll och började fundera på om det stod Gustafsson med F eller V på flygbiljetterna. Brorsan, som har dem hemma hos sig, kollade läget och det var lugnt. Det står med F.. Underbara F.

Resfebern börjar verkligen ta fart nu. Det känns så overkligt att resan vi bokade för nästan ett år sedan ska gå av stapel om typ ett dygn. Crazy! Imorgon är det MASSOR som ska göras. Hämta minneskort hos Jossan, Matte och Petra kommer på förmiddagsfika, packa det sista, hämta Mackans shorts, säga hejdå till mamma och pappa, köpa batterier och tillbringa kvällen hos svärföräldrarna! Fullt upp alltså!


Vid White sand beach kommer vi bo!