Riktigt seg dag.

Det känns inte som att jag gör särskilt många knop idag. Jag har bara tittat på tv, plockat med diskmaskinen, suttit här och läst tidningar. Jag känner mig seg, trött i huvudet och jag har förbaskat ont i handen. Det är så seg och slö idag och minsta lilla gör så ont. Riktigt känner hur nånting är fel där inne.
 
Ikväll blir det efter många om och men en kväll med mina kära ikeaner! Känns så himla konstigt att träffa dem när jag inte har gjort det på snart ett år!! Men, det ska bli kul och se alla nya och gamla ansikten, jag vet ärligt talat knappt om vilka som jobbar kvar och vilka som inte gör det! Vi ska iallafall ses på den småländska kolonin och bli bjudna på lite mat och dryck. Blir nog riktigt trevligt när man väl kommit dit! Ska hämta Jossan och Emma runt halv sju och innan dess hoppas jag att jag fått på mig kläder, smink och ett någorlunda utrett hår! :)
 
Ett gammalt kollega från en av våra fester i restaurangen!2 dagar i juli

Jag och brorsan styrde kosan upp till Motala en tidig måndagsmorgon i juli. Han för att jobba på brorsans företag och jag för att vara barnvakt åt Alva! Vilka underbara dagar vi fick!! Jag och Alva badade ute i trädgården i princip hela första dagen, för smidighetens skull valde vi den lilla poolen :) Hon skvätte vatten på faster (mej!) och fick henne (mej!) att fylla på vatten flera gånger ;) 
 
På kvällen åkte vi till Råssnäss och tog ett kvällsdopp, helt underbart! Sedan grillade vi och mös resten av kvällen. Det är riktig kvalitetstid med sina bröder det! Martina kom inte hem förrens lite senare på kvällen nämligen. På dagen där var Alva så vansinnigt trött och jag trodde aldrig hon skulle vakna från sin middagslur! Tillslut lyfte jag upp henne och försökte väcka lilla barnet, men icke, hon ville sova. Så vi satte oss i solen i 5 minuter innan hon började öppnade ögonen så smått och sen var leken i full gång igen ;)
 Ingela-plingela-veckan!

Det är en vecka på sommaren som Ingela kommer hit, och det är en av de bästa veckorna på hela sommaren! Ingela är egentligen mammas faster, men de är i princip jämngamla. Resten får ni räkna ut själv! Jag kallar Ingela för min egen faster, hon känns som en faster, så jag har liksom fört över det till mig själv också :) 

Den här sommaren blev det som vanligt en del shopping och på vår utflyktsdag åkte vi till Eksjö och handlade på DollarStore och gick i gamla trästaden! Fikade underbart gott på Lilla Caféet och skrattade och hade kul som vanligt!  Alltid när det är dags för henne att åka hem blir det så otroligt tomt.. Saknar henne alltid!
 
Fina Ingela och underbara mamma!Blåsa liv i bloggen

Hösten närmar sig med stormsteg och på måndag börjar jag skolan igen. Tänkte därför försöka blåsa liv i den här bloggen igen! Jag tror inte jag har haft ett sånt här lång bloggbreak någonsin men det var nog nödvändigt för att jag 1, inte skulle tråka ut de stackare som läser här och 2, få lite motivation igen!
 
Dags att lägga in alla bilder från denna sommar, redigera lite och sedan berätta ALLT som har hänt! Enjoy!Jag lever!

Bloggen har legat nere i nästan en månad nu! Den här sommaren skulle jag försöka göra till något riktigt bra med mina förutsättningar. Det har gått upp och ner kan man säga men jag har avslutat den på bästa vis! Med mamma och pappa, Ingelaveckan och min och Mackans semester på Gotland! Kommer skriva om allting här så småningom men nu är det två veckor kvar till skolan börjar och tills dess är det en del saker som ska redas ut, och så väntar jag fortfarande på en tid till specialistläkare i Linköping! 
 
I'll be back soon!