Vad mycket skit man har!

Gick upp hyfsat tidigt imorse för att hinna göra något av denna dag innan jag börjar jobba vid 16! Har börjat att packa ner mitt rum i flyttkartonger nu.. Idag är det tre veckor tills vi får lägenheten! Det känns fortfarande ganska overkligt men ju mer jag går igenom mina saker, sparar och slänger, inser jag att jag faktiskt ska lämna mitt oerhört trygga barndomshem!

I helgen var jag och mamma på shoppingrunda och köpte lampor till nästan hela lägenheten! Ett hett tips är en outlet med bara lampor i Bankeryd! Där köpte jag alla lampor förutom en och det till bra priser! En lampa köpte jag på ett annat ställe i Bankeryd och den är jag så himla nöjd med, kommer visa bild på den när vi väl har flyttat men den är riktigt cool och kommer få sin plats på byrån i hallen!

Iallafall, bara morse har jag slängt en miljon papper och saker som inte ska få hänga med i flytten! Har gått igenom det mesta lådor nu och det stora jag har kvar är helt klart garderoben, skorna, alla väskor.. Halva nöjet är ju att upptäcka vad man faktiskt har i gömmorna :)

Byrån vi kommer ha i hallen! Snygg va?Kommentarer

Kom ihåg


Trackback