Är ni nyfikna?

Åhhhh idag skrev vi på kontraktet på lägenheten så nu kan jag börja prata om den med allt och alla! Anledningen till min bloggpaus var just på grund av lägenheten! Jag kunde inte tänka på något annat än detta och eftersom jag inte ville prata om det öppet förrens vi fått ett svar höll jag mig undan..

Hur fick vi då lägenheten? Mackan ringde runt till olika hyresvärdar och när vi ringde till Bygginvest hade dem en stor 2:a på 81 kvadrat ledig. Vi blev givetvis skitglada och förvånade eftersom det är SKITVSVÅRT att få tag på lägenhet i den här stan! Efter lite telefonsamtal fick vi åka och kolla på lägenheten och jag blev förälskad i den direkt! Sen dess (typ 2 veckor) har vi bara väntat på besked om vi skulle få lägenheten då det var flera intresserade! Igår, torsdag, ringde dem till Mackan och sa att vi fick den! Han kom till mitt jobb och överraskade mig och gissa om jag blev tokglad? Jag blev skakig, tårögd och trodde inte det var sant!

Lägenheten är otroligt charmig! Tidigare har det varit tre studentrum med gemensamt kök där som de har byggt om till ett stort vardagsrum, sovrum och kök med matrum. Vi kommer använda matrummet som arbetsrum och kallar därför lägenheten för en 3:a.. Jag kommer ta massor med före och efter bilder på rummen, på inredning, och massa mer när vi väl flyttar, vilket vi gör väldigt snart...

Här ska vi bo! Brunnsgatan nere i stan! Kunde vi få bättre läge?Kommentarer

Kom ihåg


Trackback