Renoveringsdag 80 - Vi flyttar in !!!

Det känns helt sjukt att säga att dag 80 är här och vi flyttar in!!! (Nu har vi bott i lägenheten 2 nätter och jag tror fortfarande jag drömmer)! Söndagen bestod av massa städning. Mamma fixade toaletten och jag tog sovrum, kök och vardagsrum! Pappa + Mackan fixade med de sista kontakterna och lampor i datarum och vardagsrum. Allting gick fort, vi körde saker, bäddade sängen, gjorde det helt enkelt hemtrevligt och fixade små detaljer!

På kvällen skulle mamma och pappa iväg till några vänner och äta kvällsmat så vi sa hejdå och godnatt och jag och Mackan åkte med några sista saker hemifrån till lägenheten. Jag störtbölade. Jag trodde inte jag skulle göra det men jovisst blev det så! :) Det var mycket jobbigare att flytta hemifrån andra gången ;) Vi har levt så tätt inpå mamma och speciellt pappa som har varit med i lägenheten och jobbat nästan varje dag i 80 dagar! Saknar dem redan, tur att vi träffas varje dag ändå nästan :)

Känslan att hoppa i säng på kvällen var konstigt. I en ny säng, med nya täcken och kuddar, i en ny miljö.. Vår egen lägenhet. Det var stort helt enkelt!

Här är vår älskade kingbed. Så hög att jag får stå på tå för att komma upp.. Precis som jag ville ha det ;)Kommentarer

Kom ihåg


Trackback