Ny månad - nya tag!

April är här och tyvärr följde denna jäkla förkyldning med mig in i nya månaden. Idag är det ändå bättre och jag kan se ett ljus i tunneln. Imorgon ska jag försöka jobba och tror nog att det ska gå bra,om inte så har jag iallafall gjort ett gott försök :)

Det har inte hänt så mycket denna veckan jag har ju egentligen bara legat i antingen sängen eller soffan och sovit eller tittat på tv. Det var längesen jag var sjuk på det här sättet, brukar bara bli förkyld och härda ut några dagar men den här gången har det varit sjukt jobbigt. Hoppas det dröjer till nästa gång..

Dagen har jag spenderat hemma hos mamma och pappa och resten av familjen. Inte gjort nånting utan bara kryat på mig och myst med min brorsdotter! Mackan är ute och roar sig på krogen så nu sitter jag hemma själv och väntar på att John Blund ska strö sitt sovpulver över mig.. Kan nog dröja, tycker inte om att somna själv och vakna livrädd av att höra att dörren öppnas. Jag menar, som nyvaken tänker man ju inte klart utan jag skulle säkert tro att det var en inbrottstjuv som har kommit för att ta kål på mg.. ;) Men hur som helst, uppdatering kommer när jag är frisk igen och livet blir som vanligt! =)Kommentarer

Kom ihåg


Trackback