Jag vill så himla mycket att det bara tar stopp!

Har så mycket tankar som snurrar runt i huvudet! I perioder tänker, fantiserar och drömmer jag otroligt mycket och just nu är jag inne i en sådan period! Sitter här i vår lilla kontorshörna och lyssnar på Eric Clapton, musik som tar fram känslor och med känslor följer funderingar. Igår när jag var hemma med hela familjen pratade vi om Thailandresan nästa år. Jag och Mackan ska, om allt går som det ska, vara borta i 22 dagar! Åker en vecka innan resten av familjen kommer ner och joinar oss! Jag längtar som en tok, men tänk vad mycket som kommer hända innan vi är där!? Vi åker, återigen om allt går som det ska, 1 mars 2012. L i v e t!

Men det är hela 11 månader till dess, en sommar, en höst och en lång kall vinter. Så himla mycket jag vill göra men det känns som att inget händer. Det där är i och för sig inte riktigt sant, jag och Mackan har ju flyttat ihop vilket var ett av 2011's största önskan! Men mycket vill ha mer och nu när jag sitter här med en lägenhet kommer alla andra önskningar fram. Jag vill köpa ett nytt objektiv och en extern blixt och lyfta mitt fotointresse till en annan nivå. Jag vill tatuera mig och åka på en weekendresa till London. I sommar vill jag hitta på massa äventyr med Mackan och ha galna festnätter med vännerna! Jag längtar tills vi ska göra vår balkong hemtrevlig lagom till sommarn, nya möbler, blommor och sedan inviga med massa paraplydrinkar eller varför inte lite rosevin i kvällsssolen! Jag vill tjäna mer pengar, få fler fasta timmar på jobbet, läsa EN rolig kurs på högskolan till hösten och utveckla mina webbdesignkunskaper. Förstår ni? Det är sååå otroligt mycket jag vill göra att jag bubblar av lust! Jag måste bara komma fram till var jag ska börja..

Den här illustrationen gjorde jag till Johanna när hon skulle påbörja sitt äventyr! Jag älskar texten, nu gäller det bara att släppa loss och LEVA!Kommentarer

Kom ihåg


Trackback