När jag blickar tillbaka..

.. i bloggen om ett par år, och tittar under den här tiden i mitt liv, och ser den kassa uppdateringen kommer jag ändå vara stolt över mig själv! Jag växlar mellan att plugga och jobba på mitt fina arbete och jag lär mig nya saker varje dag! Det är häftigt!

Två av de tre kurser jag läser har inga fasta deadlines, man kan se föreläsningarna lite när man vill och göra det i sitt eget tempo. Det största och tredje kursen jag läser, webbdesign och grafisk design, har däremot inte lika slappa tyglar. Där får vi vår uppgift på måndagen och sedan ska den vara inne på torsdagen veckan efter, och så fortsätter det! Det är massor av kurslitteratur vi ska läsa, övningsuppgifter att göra och sedan en inlämningsuppgift i två delar.

Det är oerhört stressigt och svårt, men riktigt kul! Nu är det grafisk design vi sysslar med i cirka 10 veckor och detta är helt nytt för mig! Jag har inget känsla för att teckna eller rita what so ever, men jag gör ändå varje uppgift och jag lär mig hela tiden. Jag lade mitt reklamblad åt sidan ett tag och gjorde detta istället! Här är ett smakprov på en av mina skisser till uppgift 3b den här veckan, en startsida till mitt företag som är *trumvirvel* florist! Jag är långt ifrån färdig men såhär långt har jag kommit idag.. Dock har jag flera andra idéer i mitt huvud så slutresultatet jag lämnar in kanske blir något helt annat *fniss*.
Kommentarer

Fan vad duktig du är. Jag gick media på gymnasiet och du är sååå mycket bättre än många många många i min förra klass!


Kom ihåg


Trackback