8.1 % ångrade sig!

Läser på aftonbladets hemsida att 8.1 procent som röstade den 19 september ångrar sitt val! Man kan ju hoppas att det röstade på SD!

Jag respekterar de människor som röstade på SD, vi lever i en demokrati och vi får alla ha våra egna åsikter! Däremot tänker jag inte acceptera att vi har fått in ett parti i riksdagen som driver invandringspolitik som sitt huvudämne och som tydligt visar sin främlingsfientlighet.

Något som upprör mig ordentligt är deras olika valfilmer som har funnits ute att titta på nu till valet. Googla gärna detta och kolla. Det blir en inre konflikt i mig när jag ser dessa filmer, ser debatter med SD, läser deras valmanifest.. Man påstår att man inte är ett främlingsfientligt parti och inga rasister, men ändå har man skapat så grova reklamfilmer och bilder, skriver och säger så klumpiga meningar, för mig är det helt ofattbart.

De vill driva en ansvarsfull invandringspolitik i Sverige men det är inte att ta ansvar när man tar avstånd från mångkulturalism, när man hellre ger pengar till utländska hjälporganisationer för att "slippa få hit invandrarna" och det är inte att ta ansvar när man lägger skulden på invandrare för olika brott eller sociala problem. Det är inte så enkelt Jimmie Åkesson!

Så, med detta sagt tror jag alla har förstått att jag tar avstånd från SD och att jag gillar olika, som är en kampanj aftonbladet har startat! Politik är intressant och otroligt spännande, debatterna här hemma och ute på gatorna fortsätter och jag väntar med spänning på vad som kommer hända med Sveriges riksdag framöver. Blir SD vågmästare, kommer de rödgröna ge bort några mandat och ge alliansen egen majoritet, kommer miljöpartiet byta block eller kommer de rödgröna och alliansen börja samarbeta?

Detta är mina åsikter. Du FÅR gärna ha egna!Kommentarer

Kom ihåg


Trackback