Chabby chick och tjejkväll!

Är nyss hemkommen från en jättehärliga tjejkväll hos Carro! Tösen har fyllt år och vi närmsta vänner har firat detta kväll med god mat, roligt spel och massa tjejsnack! Riktigt skönt att komma bort ett par timmar och inte behöva tänka på jobb eller plugg. Tusen tack för en underbar kväll, Carro du är bäst!

Nu ska jag hoppa i säng. Om drygt 6 timmar ska jag upp och jobba! Känns skittråkigt nu men väl på plats ska det nog gå bra. Saknar min fästman något så grymt mycket också. Imorgon ska iv ha en riktig myskväll bara han och jag när mamma och pappa är på musikal! GILLA!

Vad Carro fick i present får ni veta en annan dag men jag gjorde ett kort till henne med bland annat den här bilden! Med hjälp av dubbelhäftad tejp, svrapbookingsaker och lite fantasi blev det ett fint kort med blommor och guldpenna ;) På den här bilden som satt på ena sidan av kortet har jag tagit en bild av Carro och mig och sedan skrivit med några av mina favoritlåttitlar/fraser ur låtar. Jag har suddat ut texterna lite och gjort bilden lite "chabby chick", som man kallar det ;) Blev mycket nöjd med det färdiga resultatet!Kommentarer

Kom ihåg


Trackback