Dag 1 - Presentera mig själv

Utbildning & jobb
För cirka ett och ett halv år sedan tog jag studenten från Per Brahegymnasiet här i Jönköping! Där gick jag samhällsprogrammet med inriktning språk! I högstadiet trodde jag att jag skulle välja frisörlinjen men min mamma fick mig på andra tankar (hehe) och det blev en mer högskoleförberedande linje.. Jag tackar för min mammas tveksamhet till frisörlinjen idag då min arm aldrig hade klarat av det och jag troligtvis hade fått hoppa av och börja om.. usch!!
Iallafall, jag läste svenska, engelska, tyska, italienska och latin! Både roligt och väldigt jobbigt ska jag säga er. Mycket läxor och massor att hålla ordning på men min klass var riktigt bra och vi hade riktigt kul ihop innan studenten! Och studenten, shit vad roligt vi hade! Livets dag!

Nu jobbar jag på IKEA i restaurangen och trivs otroligt bra! Har träffat så härliga människor där och kan se mig själv stanna där ett "bra" tag :) Bredvid IKEA pluggar jag! Inte trodde ni väl att jag var en sådan slappis som bara jobbar? Höhö. Pluggar på distans, 75 % här i Jönköping och på högskolan i Kristianstad! Webbdesign, grafisk design, visuell kommunikation, fotografi och digital bildbehandling! Det är otroligt tufft att hinna med allt och att kombinera 75% studier med minst 50% jobb är inte lätt, speciellt inte nu i jultider när IKEA is the place to be som kund tydligen!

Boende & familj
Bor hemma hos mina föräldrar i villa här i storstaden Jönköping! Har två äldre bröder på 24 och 27 år som är två stora förebilder i mitt liv! Jag har alltid bott i samma hus, min familj är ingen flytta-runt-och-testa-på-nytt-boende-familj utan fast mark på Backen har det alltid varit! Som liten ville jag alltid flytta men det fattade visste aldrig mina föräldrar ;) Jag har nyligen förlovat mig med min underbar pojkvän Marcus och vi letar lägenhet för fullt för att flytta ihop! Spännande som attan! Mina föräldrar kommer jag sakna som tusan när dagen väl kommer men man vänjer sig nog vid det också :)

Intressen & fritid
På fritiden, den lilla jag har med tanke på allt jobb och skolan, så umgås jag mycket med fästmannen, mina vänner och jag försöker fotografera en del! Tyvärr får jag säga så har mina kamera fått ligga mycket i kameraväskan det senaste för jag har inte hunnit! Sämst när man har lagt så mycket pengar på det men det ska det bli ändring på, kanske nyårslöfte? Gillar även scrapbooking, läsa, resa, shoppa och åka bil! That's me!

Kommentarer

Kom ihåg


Trackback