Myskväll med Carro!

Igårkväll när vi hade ätit här hemma skjutsade Mackan och Kokkonen mig till Carro! Klockan var redan ganska mycket men ett par timmar tjejsnack en lördagskväll säger man ju inte nej tack till!
Vi käkade chips/grönsaker med dipp och hon var så gullig och hade köpt ett 6-pack burkcola! Jag älskar ju burkcola och det har minsann hon snappat upp ;)
Det var en riktigt mysig kväll med snack om allt i från när man var liten och lekte med barbie till brott och straff och givetsvis personligt mellan henne och mig.. Det finns inte en till som Carro, hon är bara så bäst! ♥Det känns så konstigt att vi båda snart fyller 20, vännen min lever samboliv och att jag satt i hennes soffa, trippade runt i hennes kök och .. hennes hem! Vi är vuxna, det känns helt galet. Nyss gick vi i skolan, hade beskymmer med vissa lärare och fick panik när vi tappade bort våra nycklar innan vi kom på det här med kodlås.. Livet förändras och det är så himla coolt! Vi vet inte vad som händer imorgon, nästa vecka eller om ett år. Skrämmande och spännande, jag älskar det! Och att ha Carro vid min sida gör det hela roligare och lättare, min vän!
Kommentarer

Kom ihåg


Trackback