Down down down.

Sitter här och trallar på en av mina favoritlåtar just nu, Down med Jay Sean och Lil Wayne. Den är så himla skön och jag kan inte sluta sjunga med som en galning till den ;)

Annars då? Måndag idag och en ny vecka har fallit i mina händer. Idag skulle jag egentligen träffat Malin och Emil men det funkade inte så det får bli en annan dag. Istället står jag och viker tvätt - skratt! Jag är verkligen sämst på att packa och välja vad jag ska ha med mig. Nånstans på vägen brister alltid allt och jag tar med mig hela rummet. Det är verkligen illa. Sånt jag inte har använt på flera år får jag nu för mig att jag kanske kan ha användning för i Thailand, haha. Långt upplägg där, men därför viker jag tvätt, för jag har tvättat alla gamla och nya kläder jag nu tror jag ska ha med mig på fredag! Kanske ska tänka ett plagg i väskan och två ut ?

By the way, jag kunde verkligen inte lägga ifrån mig boken igår så halva natten spenderade jag vaken med min härliga bok och öppet fönster - var tvungen att släppa in kylan för att inte somna ;) 
Kommentarer

Kom ihåg


Trackback