Okej, är detta på riktigt??

Jag har haft en så otroligt bra dag. Sitter här i soffan framför idol och med en skål vingummi bredvid mig och med den härligaste magkänslan man kan ha!

Jag hämtade Mackan så åkte vi och pantade en miljard burkar och flaskor innan vi drog till IKEA för att luncha. Blev pommes och kycklingfilé, dissade de populära köttbullarna idag :) Blev en sväng till arbetsförmedlingen och sen åkte vi till MM, Siba och Elgiganten och kollade på kameraprylar. Kom hem med ett stativ och en självutlösare eller vad man ska kalla det. Dock hade pappa ett rejält stativ redan som jag fick så imon åker jag och lämnar tillbaka det jag köpte :)
Sen tog vi en sväng till kondomerian och vad vi gjorde där är skretessbelagt ;) Vidare till CK där vi tog en fika och nu är jag som sagt hemma. Mackan har åkt iväg på Mustasch som spelar ikväll och mamma och pappa är bortbjudna.

Jag har varit så glad idag, kanske för att jag har mailat en tjej om världens rolgiaste grej. Tänker inte berätta något här för då blir det ju aldrig om man har tänks sig eller hoppats på... men håll tummarna - snälla!!
Min goda hasselnötlatte!

Min söta man!

Vi <3

Blev inget fototagande idag då vädret sög när vi väl kom ut :( Får ladda om till någon annan dag !
Kommentarer

Så här kan du ju inte säga... Du vet att du ska berätta ALLT för mig :)


Kom ihåg


Trackback