Inte riktigt som vi tänkt oss!

Hej bloggen :)
Det är redan kväll igen, känns nästan jobbigt. Tiden bara springer fram och vad gör jag? Bara glider med. Nej, inte vara negativa nu, livet är underbart! Har den finaste pojkvänne, vännerna är oemotståndliga och om en vecka drar vi till Göteborg och myset, jag tänker så det knakar på vad jag ska göra härnäst och att ha alla förutsättningar är ju egentligen ganska fint ?! ;)

Idag har jag varit med Carro i princip hela dagen. Hon kom hit så käkade vi lite lunch, ris och kassler och sen började vi färga och slinga hennes hår. Först mörkade vi ner det för att sedan ljusa upp det med slingor. Låter kanske onödigt men believe us, det var time!

Resultatet blev dock inte riktigt vad vi hade förväntat oss. Någonstans på vägen ville Gud inte längre följa oss och det påverkade slutresultatet ;) Istället för blonda slingor belv det kastanjfärgat, vilket jag tyckte var sjukt coolt men Carro kände sig något förvirrad och osäker. Helt förståligt dock då hon inte alls var beredd på den färgen .. Blir spännande och se om hon vågar köra på det eller om hon färgar om det ;) To be continued..

Söt liten mumintrolltjej :)


Den coola kastanjfärgen som belv resultatet!
Kommentarer

Kom ihåg


Trackback