8 - 0. Hv - Färjestad. Det säger väl allt.


Hv rent av utklassade Färjestad ikväll. Ett Färjestad som inte tryckte på nånting, som inte åkte skridskor, som inte hade viljan, som inte orkade och som helt enkelt var sämst.

Efter de fem första minuterna kom Hv in i matchen på riktigt. Innan dess hade FBK lite mycket puck men tappade sedan allt. Himla roligt att André fick göra sitt första elitseriemål vilket gav Hv ledningen med 1-0. Därefter flöt det på och mycket tack vare Hv:s grymma powerplay, som idag, funkar hur bra som helst.

Det var en sjukt rolig match att se. Adrenalinet pumpade i mig och jag rös i hela kroppen. Många gånger, oftast under livehockey, tänker jag på hur lycklig hockeyn gör mig. Den har följt mig sedan jag föddes och har alltid funnits där. Grym känsla. Jag älskar det!

Vår förstafemma stod för hela 7 av 8 mål, och visst hade lite spridning i femmorna sätt bra ut, men även skönt att veta att vår förstafemma är stabil, och kan göra många mål. Petrasek stod för hela sex poäng ikväll och gjrode ven hattrick, snacka om boosting.

8-0 var så rättvist det kunde bli. Färjestad var aldrig ett hot. Vi kunde hålla puck, spela runt i anfallszon och göra lite vad vi ville. Sån hockey gillar vi. Och fastän vi alla säkert är något chockade över matchresultatet och hur dåliga Färjestad vad så kommer vi alla sova jävligt gott inatt. Varför? Sveriges bäsa hockeylag vann ikväll, överlägst - och sånt gillar vi i Jönköping!Kommentarer

I agree !


Kom ihåg


Trackback