Vilken bal !

Hej bloggen :)
Igår var som sagt balen och jag vet inte vilka ord jag ska använda för att beskriva kvällen.. Det var så himla roligt. Jag var väldigt nervös när vi satt i vår snygga, guldiga och cabbade bjuick ner till stan. Hade lite go musik på också men det gick inte att undvika nervositeten :) Kom lite regn och då blev jag typ gråtfärdig men det slutade ju ganska snabbt !

Att gå runt vid stora hotellet men massa kameror i ansiktet och mängder med människor som tittar på en var jätteskoj, man kände sig som en prinsessa ;) Fastnade bara en gång med klacken och lite panik växte i mig. Fick slita riktigt ordentligen för att få upp den mellan gatstenen.. haha.  Inne på hotellet togs det kort direkt och sen var det mingel mingel och sedan började maten. Supergod mat enligt mig. Först marinerade räkor med vårsallad, huvudrätt smörstekt kycklingbröst med champagnesås och efterrätt polkaparfait - skitgott!

Veronica Maggio var och spelade för oss och hon var lik grym som vanligt, fattar inte varför jag giller hennes musik för det är väl egentligen inte min stil, men grym är hon och det var superskoj att hon kom och spelade på vår bal såklart :) Vad ska ja säga mer? Vi dansade faktikt vals också jag och Mackan, till en låt och det gick knöggligt men vi dansade iallafall ;) Det hölls även 3 tal där två av dem var tal till mannen och kvinnan, grymma tal och man skrattade typ sönder. Riktigt bra gjort Alex och Johanna :)

Efterfesten skulle hållas på Huset men det var inget drag där över huvudtaget. Vi stack till piren en sväng men åkte hem gansk tidigt ändå. Både jag och Mackan var jättetrötta efter dagens alla bestyr och ja.. jag har faktiskt fått ännu ett minne för livet!

Tack ni balarrangörer - det var jättefint och roligt! Tack alla i klassen, vi är grymma!

Mer bilder kommer allt eftersom..Kommentarer

Kom ihåg


Trackback