Vår historia helt enkelt.

Kom hem från min baby för en stund sedan. Han ska ut till paintballen imon igen så det var lika bra att sova hemma. Ensamt men det får gå. På väg till honom innan satt jag i bilen med dunkande musik, nervevade rutor och händerna på ratten. Duktig Annie. Men tankarna var på helt andra ställen.

Jag och Mackan började träffas sommaren 2003, alltså 6 år sedan. Den sommaren får jag nog lov att säga var den bästa sommaren i mitt liv. Vi träffades nästan varje dag. Han kom till mig på förmiddagen, alltid på inlines och så satt vi vid "vårt ställe" i flera timmar och snackade. Sedan åkte han hem och åt mat och kom tillbaka igen. Vilken kille va? Vi satt i gräset och småflirtade med varandra. Han hade en tennisboll som ja försökte ta, inte för att jag var intresserad av bollen, bara av att få röra vid hans händer..

Inte förrens på natten åkte Mackan hem. Ibland fick han åka, men det hände också att jag hittade på lite bus så han inte skulle kunna åka ifrån mig. Många gånger har vi stått i över en timme och hållt hand, kramats och pussats innan min baby gått... Jag kommer ihåg kläderna, dofterna och han leende mer än vad vi faktiskt gjorde den sommaren. Ibland kan jag gå på stan och plötsligt känna den där härliga Marcusdoften, antagligen har jag gått förbi en kille med liknande parfym.. Svårt och beskriva, men jag kommer aldrig glömma hur det kändes när man kramade om sin förälskelse och kände doften.. Den blå långarmade tröjan kommer heller aldrig glömmas. Med ett fastsytt tryck på bröstet där sömmen hade gått upp så man kunde leka med fingret där det var trasigt. Hans underbara leende. Jag kan dö för det än idag, det kan inte finnas någon med ett finare leende än min pojkvän.

Fastän vi var väldigt unga så vet jag att det var kärlek. Det tog bara ett tag för mig att inse att Mackan faktiskt skulle bli min första pojkvän, och förhoppningsvis sista ;) Inte förrens i början av 2004 blev vi ett par. Då hade Mackan trånat efter mig en hel vinter och jag älskar att säga det idag, att Mackan faktiskt försökte få mig hela vintern, men jag sa inte ja förrens efter nyår ;) Jag var nervös över hur det skulle vara med pojkvän, jag skulle börja på högstadiet och inga andra hade ju pojkvänner då. Nu har vi varit tillsammans i över 5½ år och kort och gott kan vi säga att vi är grymt lyckliga med varandra!

Första kyssen kommer jag inte ihåg, inte heller första hånglet. Första sexet lär jag aldrig glömma.. Men det är en annan historia som inte ska tas upp här ;) Första pussen däremot är mycket viktigare för mig för det var första gången jag faktiskt visade mina känslor för Marcus, och han för mig. Även om pussen inte varade mer än en mille sekund så hände det och det var på riktigt. Vi blev mer eller mindre tvingade av mina tjejkompisar att göra det. Klockan var mycket, det var jag och Marcus och mina tjejor. Vi var på Haga och det var fest i klubblokalen. Vi satt i ett avbytarebås och de tjatade och tjatade på oss och tillslut pussades vi. Tro mig, jag och Mackan ville verkligen göra det. Men inför publik och första gången vid 12 och 14 års ålder var vi inte så katiga. Detta hände på sommaren, innan vi egentligen var tillsammans och jag kommer aldrig glömma det. Allt jag kan säga är att den mannen har läppar man kan dö för!

Vi har så sjukt många minnen ifrån sommaren 2003. Allt kan jag inte säga här, allt hinner jag inte säga här och allt vill jag inte säga heller. Men att det var en fantastisk sommar går inte att ta miste om, allt jag ångrar är att vi inte blev tillsammans redan då, då hade vi firat 6 år den här sommarn ;)

Att vi blev tillsammans så unga tror jag bara har varit positivt. Vi har utforskat varandra på alla möjliga sätt. Vi har gått igenom olika perioder i livet, pubertet, tonårsrebellen, högstadiet, gymnasiet. Vi har klarat av alla saker ihop och vi är verkligen ett sådant par som har växt ihop och inte isär, som många andra tyvärr gör. Såhär vid snart 19års ålder kan jag säga att jag har träffat min drömkille, om det nu finns en sådan. Vi har stött på en hel del problem genom alla dessa år och alltid löst det, men även otroligt mycket roligt och härliga saker som har fört oss så mycket närmre varandra.

Jag tror på definitivt på mig och Mackan. Vi har hela livet framför oss och planerna diskuteras en hel del. Det är inget tvivel om saken, vi vill flytta ihop, resa ihop, skaffa barn, gifta oss och leva tillsammans. Jag känner mig väldigt blessed som har det så bra. Han är mannen jag tänker på och mannen jag planerar in i min vardag. Vi är bara så rätt för varandra!

Jag älskar oss älskling ♥
Kommentarer

Vad kul att få reda mer om hur ni träffades! :D

<3

aw vad gulligt:D och vad kul för dig gumman det är du verkligen värd (L)

àh, va gulligt! Grattis màste jag sàga :) Glad fòr din skull!

Jag var en av dom som såg er första puss! ;)

säger som elina - vad kul att få reda lite mer på hur ni träffades o så :) det är ju ganska ovanligt att ett par i vår ålder har varit tillsammans så länge! är jätteglad för er skull o om jag läser av er två rätt kommer detta att hålla länge länge.. :)

åh, vad gulligt :) ni är så söta :)

åååh :) , vad gulligt! Så avundsjuk, men du är såå värd det Annie! <3,Lycka till med allt :)

aaaaaaaaaaw pluttisar =) ni är gullegull <3 hhaa

Vilken historia va. ? :P

Vi hade ju knappt slutat me napp å blöja när vi började ses ju. 6 år är mycket..!1 :|

Men det är iofs 6 lyckliga år... 6 mkt lyckliga år.. !! Vad mer är bättre än 6?? ...... lyckliga år med Annie :Pälskar dig! puss


Kom ihåg


Trackback