Dags att bli lite positiv och glad!

Nu tycker jag att det har varit lite väl mycket down-feelings i bloggen det senaste så de ska vi ändra på nu tycker jag!
Jag känner mig så glad och duktig idag! Min huvudvärk är i princip helt borta, jippi!! Sen har jag motionerat ute i det u n d e r b a r a vädret som visar sig idag!
Jag har pluggat massa italienska, viket tog emot rejält till en början men nu känns det great! Jag gjorde även ett teoritest när jag kom in, precis som jag sa tidigare. Och jag fick hela 66 / 70 rätt!! Jag har en känsla av att detta kommer gå superbra!! Jag har inte blivit underkänd på ett enda test jag har gjort på datorn än, och förhoppningsvis fortsätter den trenden !
Ojoj, det blev en hel del skryt-saker där :) Men så bara måste det få vara ibland !

Ikväll blir det ju som sagt jobb igen, 18.oo-23.oo, me det känns inte så jobbigt. Igår var det bara skoj så jag tror inget annat idag... Fanny jobbar ju iallafall :)
Jag är så glad över att jag äntligen har fått ett jobb jag trivs med. Ett jobb jag känner mig duktig på, och som ger mig möjlighet att utvecklas!
Detta trodde jag inte innan sommarn. Jag sökte och sökte jobb febrilt men fick inget napp nånstans! Rätt som det var ringde Max och bara på ett par dagar hade jag fått ett jobb! Visst kan jag ju erkänna att det känns riktit bittert att jobba natt på helgerna, 18.oo-03.15, men då tänker jag såhär: grym ob, härliga pengar - jag behöver dem! Då går allt så mycket enklare ..
Kommentarer

Kom ihåg


Trackback