Allt gick så bra! Jag klarade mig... typ :)

Idag var det som sagt redovisning på svenskan. Barndomsminne, och jag var skitnervös... usch, hatar att redovisa saker inför klassen. Eller egentligen gör ja inte de, jag tycker det är skoj att prata, men jag blir så sjukt nervös och rädd att alla andra tycker det är tråkigt. .  
Men iallafall, så kom jag på att jag inte hade gjort min presentation om mig själv heller, så jag slog två flugor i en smäll och körde båda muntliga presentationerna, och det gick jättebra!! Jag är så stolt över mig själv.. Vilken go-kick!!

Dock gick det ju lite mindre bra på latinet. I ett par veckor har vi arbetat med latinsk prosa, (jag vet, skittråkigt!), men de gånger jag har varit borta från latinet, har vi arbetat med detta, och de gånger jag har varit på lektionerna, har vi gjort annat. Så jag har haft oturen att inte kunna jobba med min grupp alls mycket. Det resulterade ju i att jag inte kunde vara med i diskussionerna vid redovisningen för vår lärare, men men... Det är ju faktskt inte mitt fel! Eller...??Kommentarer

Redovisingen gick hur bra som helst för dig ju :D men jag vet hur det är att var onödigt nervös, hur kommer man ifrån det? ^^

TAAACK Elina! Du är bäst!!

Jag tycker inte alls det märks om du var nervös, verkligen inte. de blev jättebra=)

Taack Johanna :)<3

Du var jätte duktig på svenskan:D Haha latinet hmm inte alls ditt fel fan du har bara haft otur med lektionerna, plus att det sas inte så mkt under redovisningen så jag tyckte du sa rätt mycket ändå =) puss ses imon!

Taaack Micha! Du är väl en ängel...


Kom ihåg


Trackback