My precious

Dags att ägna lite plats här i bloggen till min själsfrände, det bästa, "my rock" helt enkelt!

Marcus Mikael Berg är född 1989 och är, som ni säkert kna räkna ut, 19 år gammal!
Han tar studenten iår från sin anläggningsutbildning på Bäckadalsgymnasiet! Vad är då det undrar många, det kna jag förklara nu! Han lägger sten, platter osv, han läggr asfalt, fixar rondeller, staket, allt som har medanläggning och natur att göra kan man säga !
Han bor tillsammans med mamma Jeanette, plastpappa Anders och lillasyster Anna! Han bor på Axamo förresten, ja vet, mitt ute i skogen *ler*.
På fritiden är han med med sin underbara flickvän (mig, höhö), hjälper till att bygga huset på Axamo, spelar streethockey med hockeybockeygänget och glassar runt i sin bil. Japp, bil har han, grön ford mondeo!
Tanken var att han skulle gröa lumpen till vintern nu -08, men han fick besked om att de skulle lägga ner det han skulle göra.... så nu står han utan lumpenplaner! Det bli väl att jobba en massa istället och tjäna pengar!

Jag måste berätta om natten till tisdag denna veckan.
Mackan sov hos mig och fick plötsligt ett ryck om att han skulla göra sugmärke på min hals! Det blev lite utav en brottarmatch där i min lilla 120 säng och,på något sätt blockerades min hals och jag, i princip spydde upp lite vätska på min älsklings arm och i sängen.
L u g n a! Det var inte spya, det var bara.. hm..vätska :D
Vi sov gott och tryggt i varandras armar sen.. utan sugmärken!!

//I love you babe, you'r my precious man! ♥Kommentarer

Kom ihåg


Trackback