Solen värmer, det pirrar i kroppen och jag tänker på mackan <3

Japp, nu har jag suttit ute i solen ett ganska bra tag, med tanke vad det finns att göra egentligen!
Jag och mamma ska iallafall åka iväg och lämna hunden på klippning, under tiden ska mamma klippa sig också och jag ska handla lite mat tills idag!
Det blev kyckling, ris och currysås - Mumma enligt mej!
Hoppas att solen är lika varm och skön när jag kommer hem. För då ska jag gosa ännu mer ute i hettan med min underbara bok!
Jag vet att jag har pratat om den innan, "den vita massajen" - men den är verkligen skitmysig!! Denhär sannhistorian utspelar ju sig i Kenya, och man får sådana vackra bilder framför sig. ökenslätter, gröna områden, elefanter, gnuer, sebror, vattenhål, hyddor... Man blir ju lite sugen, min dröm om att åka sm volontär till Ghana minskar ju inte direkt när man läser denhär boken!

Neej, nu måste jag verkligen tvätta av mig litegrann och spraya lite lukta gott :)
Hörs sen sötisar,
//KYss...Kommentarer

Okej vad bra :) Jo det rullar på, längtar just nu till semestern :) Men det är inte så långt kvar tills dess som tur är :)

Nej det var inte planerat alls, men när jag var gravid och tänkte berätta det för mina föräldrar sköt jag på det hela tiden och till slut när pappa märkte det var det för sent för abort.. Och idag är jag glad att jag inte berätta nånting..


Kom ihåg


Trackback