Dag 2 - Sol, bad och en tur på cykel till Visby!

Hej bloggläsare!
Dag två har gått och visst blev det en lyckad dag!
Vädret blev inte så som smhi hade sagt, de trodde på regn och moln, men det vi fick uppleva var allt annat än molnigt regnväder!! Solen sken på en blå himmeln och när dagen var slut var det inte annat än vacker solnedgång!

På eftermiddagen tog vi oss ett dopp i havet, åhh så skönt det var. Men på denhär sidan av Gotland blåser det in massa skit till stranden, dock funkar det alldeles utmärkt att hänga i mammas armar så hon drar mig ut till lite finare vatten!

Jag åt världens godaste hamburgare i Visby också.Mums, vi hade precis gått en runda i Visby och tittat på Ostindiefararen då vi kom på att vi kunde ta och käka lite lunch. Vi hamnade på en krog vid stora torget där vi alla beställde varsin brieburare med pommes!! Himmel vad gott det var, jag har aldrig ätit en så god burgare i hela mitt liv.. Mums!!

Måste ju berätta om Glassmagasinet också. Det är så häftigt. De har över 100 olika smaker på skopglass där, och vi begav oss dit så fort vi kom in till Visby!! Fyra kulor tog vi, var asså, och det kostade endast 33 kr .. Fattar ni vad billigt? Hemma får man betala 30 spänn för tre kulor.. Jag och Mr B ska åka dit på fredag igen, kanske blir det ännu fler kulor då... <3

Kvällen spenderade vi hemma i förtältet. Jag lagade mat, spagetti och köttfärssås, jag beundrar verkligen mamma som varje dag får laga mat i husvagnen. Det är läskigt med gasplattorna.. Brr! Gott blev det och sen spelade vi spel. Mellan tummen och pekfingret och hör och häpna, mamma vann !! Det händer ju aldrig..*ler*

Sov gott mina vänner !!Kommentarer

Kom ihåg


Trackback