Gravid !

Ohh god.. l think lm pregnant !!
Jag antar att ni undrar vad jag menar nu.. Men jag tror att jag är i det stadiet nu, då jag skulle kunna kalla mig gravid! Jag har nämligen valt ut några oliak alternativ för mitt akvarium nu.. Elle hur ska jag säga.
Jag var tidigare i det stadiet då jag planerade fisk [;)] Nu har jag blivit gravid för jag har bestämt mig att för att äntligen skaffa mig några små fiskar ! Igår vad jag ute och kollade i lite olika djuraffärer och har hittat några olika alternativ! Och jag blev så dödskär i några svarta och vita sötnosar. Dom flörtade med mej så jag föll nästan ihop.. *grrao*
Jag räknar med att bli mamma och få mina barn inom ett par månader, här går det undan ;) höhö..

Ondag - Fredag !
Ja då hände följande.. Jag satte mig på tåget, precis som jag sa i inlägget kvällen innan.. Jag VAR faktiskt inte nervös ! pappa följde mig till stationen och lämnade mej med min nalle när tåget kom! Haha jaa.. jag hade med mig nallen, vit, ganska stor skitig sak.. me jag älskar den och tänker inte lämna den för nånting i världen!
Resa tog drygt 2 timmar.. det var ganska segt. Men jag satt där med min ny tankade mobil, Avril Lavigne på högsta volym och min cosmo i händerna så klarade jag mig faktiskt jäkligt bra !
Jag blev dock väldigt besviken, det fanns inget kul folk att tjuvlyssna på.. Jag som trodde att tågvärlden skulle vara något för mig, vilket fiasko !!
Väl framm så hämtade maria mig, vi åkte och åt lunch hemma hos en kompis till henne.. Riktigt trevligt, blev en lång romenad i det underbara vädret också! jag drog martin i vagnen.. Han är såå söt! Inte ens ett år fyllt än men så mycket liv i den lille !
Blev en ganska lugn dag!
På torsdagen kom Jossan =) och vi taggade rejält för stan och vi tog oss an nordstan med glädje och hopp ! 8 timmar, fattar ni 8 TIMMAR gck vi på stan och letade kläder och smycken.. Fram och tillbaka, ut och in ur nordstan! jag hade dessutom en viss graderslutning på mina skor, (jag borde inte valt klackskor denna dagen men).. hur långt tänker man?
Ja vi hade ialla fall riktigt trevligt.. När vi tillslut hade det vi skulle så letade vi oss ut ochtog spårvagnen till Maria och Anders! Dagen var fullbordad, jag hade super duper värk i fötterna, trött och slut i hela kroppen, men efter en dusch och lite fräscha kläder var man på topp igen, eller vad säger du jossan? Höhöh....
PÅ fredagen sen väntade en ganska lugn och avslappnad dag. jag hade fortfarande ont i fötterna och lite smtt panik och ångest över gårdagens tömnng på kontot.. :S Blev en gansak slapp frukost, sen åkte vi till scrapbook butiken jag hade hittat på nätet några dagar tidigare. Lite besivken blev jag allt.. trodde de skulel vara lite större utbud men man ka nog inte klaga. Iallafall inte om man jämför med det vi har här i jönköping..
Resten utav dagen tillbringade vi hemma på Baltzersgatan med Martin. Lille myskillen.. satt och lekte med honom och jag matade honom väldigt bra! jag är dessutom riktigt stolt över mitt blöjdbyte, eller renovering som dom säger där i göteborg ! Tack för ågra underbara dagar, (jossa, Maria, Anders och Martin) *

Vad säger vi om mello igår då? My god.. Vad var det för jäkla, ursäkta att jag uttrycker mig så, men allvarligt. Vad var det för pizza gubbar? Andra chansen.. man blir ju mörkrädd för hur venska folket tänker! Det var ju helt givet att häggqvist och johnssons låt skulle gå vidare till andra chansen istället! Åhh man blir så lack...hur tänker ni??
Menmen.. jag är iallafall glad över att Sanna ÄNTLIGEN fick en bra låt och gick vidare direkt till final.. Hmm tvillingarnas låt vad ju ganska skön faktiskt, men om det är en låt som kommer funka i eurovision vet jag inte.. Men men, jag ska nog se till att den rätta låten vinner =) haha... Wait and see people!

//Kraam vänner!Kommentarer

Kom ihåg


Trackback