Han har sålt sig som en hora

Jag är besviken. Ledsen. Upprörd. Irriterad. Frustrerad. Vill aldrig mer se dem.
Igår var jag på hockey som ni flesta vet om. Ganska kul match, två "bra" lag att titta på, som kämpade för en seger. Men, så kommer det stora ordet "men".
Andreas Jämtin, nummer 50, - jaa, alla vet vi vem han är. Och för er som inte hänger med i hockeyvärlden så kom Adde tillbaka från en kortare tid på andra sidan atlanten, för att spela i elitserien igen. Alla trodde vi att han skulle komma tillbaka till HV, laget han har tagit två Sm-guld med och vad vi trodde, han hade sin känsla hos. Men han svek, han gick till Hv:s värsta fiende - Linköping.
Igår trodde vi alla att det skulle bli en match där två lag kämpade för seger, där två supporterklubbar skulle heja och skrika, mer än vanligt - heja fram sitt lag. Men riktigt så blev det inte.
Jag skäms för våra supportrar. Ramsor som " han har sålt sig som en hora", och " jämtin jämtin ditt jääävla svin", var det enda som hördes i hallen. I periodpauserna sattes det upp stora, sjukt stora banderoller i hallen som sa "vi kunde kommit ihåg dig för de två gulden" och "men ditt svek är allt vi kommer att minnas".
Jag om någon förstår hur besvikna hv-fansen är på Adde, att han inte kom tillbaka. Men han har ett eget liv, han måste väl som vilken annan person som helst ta sina egna beslut och gå sin egen väg. Jag är också lite besviken, trodde han hade ett hjärta i HV men big deal? Känns det bra för honom så känns det braf ör mig.
Däremot är jag sjukt arg och ledsen på våra hv-supportrar. Hur kan man stå och sjunga något som han har sålt sig som en hora? Det enda matchen handlade om var att trycka ner Jämtin så mycket, och hårt som möjligt.
Jag vet att häften av alla som stod där och skrek ut detta, vet att det är så fruktansvärt löjligt. Jag skäms och tycker synd om båra Hv-spelare som kämpar matchen igenom, utan det stöd dem brukar få. Hela matchen var ju riktad mot Jämtin. En annan ramsa som hördes var " skit i matchen och spöa jämtin". Lågstadienivå? Oja.
Kanske tycker ni att han sålde sig som en hora, men inte fan säger man så. Ni kan ju dra åt ******* allihop. För har ni inte en högre nivå än så, så vet jag inte varför jag ens står med er i klacken och skämmer ut mig så.
Fint var det iallafall att hv-spelarna visade det motsatte. Efter matchen, efter förlusten, kramade jämtin om sina vnner i HV, visade att han faktiskt har ett hjärta, men att LHC var ett rätt steg för honom. Heja Jämtin, vi vet att du har ett hv-hjärta också.Kommentarer

Kom ihåg


Trackback