Fredag!

Ute faller snön. Jag sitter inne i värmen och försöker hålla ögonen öppna. Var ju iväg på Mackans match igårkväll, var hemma först 00.oo. Men det var kul, träffade tre andra tjejer som också skulle kolla på killarna och vi pratade en hel del. Efter att jag hade skjutsat hem dem var jag helt slut men kunde ändå inte sova.

En meningslös lektion idag, naturkunskap 8-9.oo. Som tur var hade jag mammas bil, annars hade jag ju sjutton suttit mer i bussen än i skolan. När jag hade släppt av Sandra i Mariebo fastnade jag i backen. Haha. Sandras hus ligger i en backe och jag kom inte där i från. Lite jobbigt, fick backa aslångt för att komma ner på någorlunda plan mark för att sedan ta sats uppför backen och vidare hem.. Galet vad snön kan ställa till det, det är värsta snöyret här nu. Men jag ska inte klaga, det är ju så mysigt!

Såg att jag inte alls skulle jobba idag. Jag såg och tänkte helt fel, så ikväll blir jag hemma istället. Rätt skönt, ska ju ändå jobba lördag och söndag. Funderar på att göra pepparkakshus och marsipangubbar ikväll. Jag ska ju göra de med Carro och Fia men vad är det som säger att man inte kan ha flera pepparkakshus? Haha...Kommentarer

tack för skjusen babe.

haha sorry ska säga till mamma o pappa att nästa gång vi flyttar ska vi inte bo i en backe ;)


Kom ihåg


Trackback