Dagen man aldrig vill ska komma.

Ally har under hösten varit väldigt sjuk, opererats och haft stra problem med magen. Idag var vi på djursjukhuset och fick veta att hennes njurar inte mår bra. Hon skulle aldrig mer få leva ett värdigt liv. Och vi kände att det enda rätta var att låta henne kliva in i himlen. Hon fick en lugnande spruta och sedan sprutan som fick henne att somna, för alltid.
Det gör och gjorde så ont. Jag gråter hysteriskt och kan inte sluta. Jag vet inte hur jag ska kunna acceptera detta, hur jag ska klara av att leva utan min älsklingshund Ally. . Jag vill bara säga till henne att jag älskar henne och kommer alltid tänka på henne. Hon har alltid en plats i mitt hjärta och jag kommer alltid att ha henne med mig, överallt!
Jag hoppas bara att smärtan nångång kommer lätta... Jag saknar dej så Ally. Jag vet inte vart jag ska ta vägen eller ta mig till.. ♥Kommentarer

:( :( <3<3<3<3<3

åh gumman:(:(:(:(<3<3<3

=( hon blir en ängelhund som vakar över dig. rip ally!

<3

Åh Annie :( <3 Tänker på dig och finns här för dig! Förstår att du måste ha det jättejobbigt och att saknaden är stor :( R.I.P <3

:´( <3

åh nej :( <3

fy vad hemnskt :( <3<3<3<3

åååh, Annie :'( <33 fyy vad jobbigt :( jag vet precis hur det känns att förlora en hund som man älskar, det är så fruktansvärt!


Kom ihåg


Trackback