Är det meningen att vi ska stanna upp ibland?Jag har nog haft världens sämsta dag idag. Kanske låter det bortskämt, men mitt liv har varit lika tråkigt som vädret är i Jököping idag. Och jag överdriver inte!
Skolan var bara en enda lång väntan på att får gå hem. Eller inte hem, jag skulle till a6. Väl där var koftan jag ville ha för liten, halsbandet jag skulle köpa var slut, pennorna jag skulle handla in till pennfacket fanns inte, och mobilabonnemanget jag skulle byta till får jag vänta med en månad. Jag kunde inte följa med mamma och pappa till anderstorp utan fick stanna hemma för jag hann inte hem hit i tid.
Fan för denna dagen säger jag bara.
Om man vill se lite ljust på saken ändå, så kna man ju fråga sig varför dessa dgar existerar? Kanske är det för att vi ska stanna upp och känna efter vad vi faktiskt har och som vi bör uppskatta mer. 
Jag är nog ganska bortskämd på det sättet, jag glömmer lätt vad jag egentligen har så nära mig, underbar familj, bästa pojkvännen och vännerna, alla dessa möjligheter att få en bra karriär och ett fantastiskt liv.

När jag tänker efter kanske dessa dagar är bra egentligen.. Kanske rent av jättebra!Kommentarer

Kom ihåg


Trackback